Mølleholmskolen

‘Manage money to gain more space for learning’. Rebuilding and expanding the old school.

What: Rebuilding and expansion.Competition, 1st prize.
Where: Taastrup, Denmark.
When: 2011. Finished 2012.
By: Arcgency. Plus kontoret. MAST studio


 

‘Manage money to gain more space for learning’. This is the driving force behind the concept for the extension and refurbishment of Mølleholm skolen. in Høje Taastrup about 20 Kilometers from Copenhagen.

The new school has gained many new details. These include new spaces for the students and new building façades, where the use of daylightinghas been essential. The general philosophy in the process has been recycling to manage the budget and creating sustainable solutions.
 

You may also like

Pavilion for Copenhagen Design Week
2011
Biennale
2016
VIPP SHELTER
2013
COP 15 Pavilion
2011
Livsrum_ Lysningen
2012
CASA Sky Box
2011
N8 - The Shed
2016
Pumpehuset
2012
Røldal, Visitor Center
2012
Aker Brygge
2011
Back to Top